ή

×
Επιλέξτε μια γλώσσα
CY
 • CY
 • EN

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για kryfasynantiseis.com

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη σχέση μεταξύ του Media Buy Services Ltd., Arh. Georgi Nenov 25 str. office 1; 1324, Sofia (στο εξής "Media Buy Services Ltd.") και τους χρήστες και πελάτες των Υπηρεσιών τηλεμέσων του (εφεξής «Χρήστης»). Καθορίζουν τους όρους υπό τους οποίους η χρήση των Υπηρεσιών που προσφέρονται από το kryfasynantiseis.com (εφεξής "Πλατφόρμα"). Αυτοί οι Όροι Χρήσης αποτελούν μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ εσάς και του Media Buy Services Ltd. σχετικά με τη χρήση της Πλατφόρμας και του Ιστότοπου. Εάν κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα περιέχει κάτι με το οποίο δεν είστε διατεθειμένοι να συμφωνήσετε, τότε δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Πλατφόρμα ή τον Ιστότοπο.

1. Ορισμοί

Σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, οι όροι με κεφαλαία γράμματα που παρατίθενται παρακάτω έχουν την εξής σημασία:

Λογαριασμός: το προσωπικό περιβάλλον του Χρήστη εντός της Πλατφόρμας στο οποίο ο Χρήστης μπορεί να τοποθετήσει προσωπικές πληροφορίες και προτιμήσεις, παρέχοντάς του πρόσβαση χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσής του και το οποίο Προφίλ είναι ορατό σε άλλους χρήστες της Πλατφόρμας.

Μήνυμα: οι ψηφιακές, ασφαλείς επικοινωνίες που μπορούν να ανταλλάσσονται μεταξύ του Χρήστη και άλλων χρηστών της Πλατφόρμας εάν έχει πλήρη πρόσβαση στην Πλατφόρμα και οι οποίες επικοινωνίες είναι ορατές για τον Χρήστη στον Λογαριασμό του.

Περιεχόμενο: όλο το υλικό που δημοσιεύεται και αποστέλλεται στην Πλατφόρμα από τον Χρήστη κατά καιρούς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του Προφίλ, των Μηνυμάτων και άλλου υλικού.

Υπηρεσία: η υπηρεσία ψυχαγωγίας που παρέχεται στον Χρήστη από Media Buy Services Ltd.

Στοιχεία σύνδεσης: ο συνδυασμός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, που δίνονται από τον Χρήστη, δίνοντας στον Χρήστη πρόσβαση στον Λογαριασμό και δίνοντάς του τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την Πλατφόρμα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας: όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα εμπορικών σημάτων, δικαιώματα ευρεσιτεχνίας, δικαιώματα σχεδίασης, δικαιώματα εμπορικής επωνυμίας, δικαιώματα τράπεζας δεδομένων και γειτονικά δικαιώματα, καθώς και ονόματα τομέα και τεχνογνωσία. και συγγενικών δικαιωμάτων

Χρήστης: το φυσικό πρόσωπο που δημιούργησε έναν Λογαριασμό, το οποίο έχει αποδεχτεί αυτούς τους Όρους Χρήσης και μπορεί επομένως να χρησιμοποιήσει την Πλατφόρμα.

Όροι χρήσης: αυτοί οι όροι χρήσης του kryfasynantiseis.com, τα οποία αποτελούν μια δεσμευτική συμφωνία μεταξύ του Χρήστη και του Media Buy Services Ltd..

Κόμμα/Κόμματα: Media Buy Services Ltd. και/ή ο χρήστης·

Πλατφόρμα: η εφαρμογή λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από την Media Buy Services Ltd., η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ιστοσελίδας και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Χρήστη αφού ο τελευταίος έχει δημιουργήσει Λογαριασμό·

Δήλωση απορρήτου: η δήλωση απορρήτου του Media Buy Services Ltd., το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε σε αυτόν τον ιστότοπο·

Ιστότοπος: ο ιστότοπος του Media Buy Services Ltd., καθώς και όλες οι υποκείμενες σελίδες, μέσω του οποίου fο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στην Πλατφόρμα·

2. Αποδοχή της Σύμβασης σχετικά με τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στην Πλατφόρμα ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Πλατφόρμα, είτε με φορητή συσκευή, εφαρμογή για κινητά ή υπολογιστή (συλλογικά, η "Υπηρεσία"), ο Χρήστης συμφωνεί με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης.

Media Buy Services Ltd. μπορεί να κάνει αλλαγές στο παρόν Συμφωνητικό και στην Υπηρεσία από καιρό σε καιρό. Μπορεί να το κάνουμε αυτό για διάφορους λόγους, όπως για να αντικατοπτρίζουμε αλλαγές σε νόμους ή κανονισμούς, νέες λειτουργίες ή αλλαγές στις επιχειρηματικές πρακτικές. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι πάντα η έγκυρη έκδοση. Εάν οι αλλαγές περιλαμβάνουν σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις σας, θα σας παρέχουμε εύλογη ειδοποίηση για αυτές τις αλλαγές, μέσω μηνυμάτων μέσω της Υπηρεσίας ή μέσω e-mail, για παράδειγμα. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μετά την έναρξη ισχύος των αλλαγών, συμφωνείτε με την αναθεωρημένη Συμφωνία.

Εάν οποιεσδήποτε διατάξεις των Όρων Χρήσης είναι άκυρες ή κηρυχθούν άκυρες, οι άλλες διατάξεις των Όρων Χρήσης θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ. Media Buy Services Ltd. θα αντικαταστήσει τις άκυρες ή ακυρωμένες διατάξεις με νέες διατάξεις, τηρώντας δεόντως τον στόχο και τον σκοπό των άκυρων ή ακυρωμένων διατάξεων όσο το δυνατόν περισσότερο.

3. Πρόσβαση

Πρόσβαση στο Media Buy Services Ltd. Η βάση δεδομένων και οι υπηρεσίες χορηγούνται μετά την εγγραφή του Χρήστη. Κατά την εγγραφή, χρησιμοποιείται κωδικός πρόσβασης και ψευδώνυμο που καθορίζονται από τον Χρήστη. Η εγγραφή απαιτεί από τον Χρήστη να εισαγάγει μια διεύθυνση e-mail ή έναν αριθμό τηλεφώνου και να συμπληρώσει πλήρως τη φόρμα εγγραφής.

Εναλλακτικά, προσφέρεται στον Χρήστη μια λειτουργία σύνδεσης από τρίτους παρόχους (π.χ. Facebook Connect). Κατά την εγγραφή μέσω της λειτουργίας σύνδεσης ενός τρίτου παρόχου, τα αντίστοιχα προφίλ του Χρήστη μεταφέρονται στο Media Buy Services Ltd. βάση δεδομένων. Κατά την εγγραφή μέσω της λειτουργίας σύνδεσης ενός τρίτου παρόχου, ο Χρήστης πρέπει να αποδεχτεί τους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις του τρίτου παρόχου.

4. Πεδίο υπηρεσιών

Media Buy Services Ltd. επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα κεντρικό σύστημα βάσης δεδομένων μέσω της εφαρμογής του για κινητά. Αυτό το σύστημα βάσης δεδομένων περιέχει προφίλ και πληροφορίες για άλλους χρήστες. Αφού εγγραφούν και δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν άλλα προφίλ στη βάση δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να δουν τα προφίλ άλλων Χρηστών και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Επιπλέον, Media Buy Services Ltd. προσφέρει πρόσβαση σε δεδομένα από μια επιλογή Χρηστών ως μέρος της πρόσβασής της στο σύστημα βάσης δεδομένων. Το περιεχόμενο, ο τύπος και η διάρκεια του υλικού δεδομένων που παρέχεται και μεταδίδεται από τον αντίστοιχο Χρήστη είναι αποκλειστική ευθύνη του Χρήστη.

Media Buy Services Ltd. παρέχει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή Υπηρεσίες. Με τη δωρεάν εγγραφή, ο Χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ, να δει τα προφίλ άλλων Χρηστών και να διαβάσει μηνύματα από άλλους Χρήστες. Ομοίως, ένας Χρήστης μπορεί να προσθέσει ετικέτες στα προφίλ άλλων Χρηστών χωρίς χρέωση. Εάν δύο Χρήστες προσθέσουν ετικέτα ο ένας στο προφίλ του άλλου, αυτό εμφανίζεται και στους δύο Χρήστες. Αυτό είναι ένα λεγόμενο ταίριασμα.

Εκτός από τις δωρεάν Υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω, ο Χρήστης προσφέρεται να επικοινωνήσει με άλλους Χρήστες και να γράψει μηνύματα σε αυτούς έναντι χρέωσης. Πριν από την παροχή αυτών των Υπηρεσιών, ο Χρήστης ενημερώνεται για το κόστος, το περιεχόμενο και το εύρος των Υπηρεσιών καθώς και την τιμή και τους όρους πληρωμής.

Δεν είναι στόχος της Υπηρεσίας να δημιουργήσει πραγματική επαφή μεταξύ του Χρήστη και άλλων χρηστών της Πλατφόρμας. Media Buy Services Ltd. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να εγγυηθεί με κανέναν τρόπο ότι αυτή η επαφή μπορεί πράγματι να πραγματοποιηθεί μέσω της Πλατφόρμας. Για να διευκολυνθεί η αλληλεπίδραση με τον χρήστη Media Buy Services Ltd. ρησιμοποιεί επόπτες επί πληρωμή. Αυτή δεν είναι υπηρεσία σύνδεσης. Το σημείο εξυπηρέτησης είναι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

χρήση της Υπηρεσίας επιτρέπεται μόνο για Χρήστες που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών. Αποδεχόμενοι αυτούς τους Όρους Χρήσης και χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Εάν ο Χρήστης δεν έχει συμπληρώσει ακόμη αυτήν την ηλικία, εάν δεν μπορεί να συμφωνήσει με το περιεχόμενο της Πλατφόρμας ή/και κατοικεί εκτός της γεωγραφικής περιοχής στην οποία εστιάζει η Υπηρεσία, ο Χρήστης πρέπει να σταματήσει αμέσως τη χρήση της Υπηρεσίας και να τερματίσει τον Λογαριασμό του. Εάν ο Χρήστης ενεργεί κατά παράβαση αυτού του άρθρου, Media Buy Services Ltd. έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει αμέσως τον Λογαριασμό του Χρήστη, χωρίς επιστροφή χρημάτων για Πιστώσεις του Χρήστη.

Media Buy Services Ltd. διατηρεί ρητά το δικαίωμα να δημιουργεί προφίλ στην Πλατφόρμα και να στέλνει μηνύματα στον Χρήστη για λογαριασμό αυτών των λογαριασμών. Με την αποδοχή αυτών των Όρων Χρήσης, ο Χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι ορισμένα από τα προφίλ στην Πλατφόρμα είναι επομένως πλασματικά και έχουν δημιουργηθεί μόνο για την ανταλλαγή Μηνυμάτων. Οι πραγματικές συναντήσεις δεν είναι δυνατές για τέτοιους Λογαριασμούς.

Media Buy Services Ltd. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή της Υπηρεσίας με σύνεση και επαγγελματισμό. Η Υπηρεσία παρέχεται ανά πάσα στιγμή με βάση την υποχρέωση να κάνουμε τις καλύτερες προσπάθειες. Ο Χρήστης, επομένως, αποδέχεται ότι η Πλατφόρμα περιέχει μόνο τις λειτουργίες και άλλες ιδιότητες όπως τις βρίσκει στην Πλατφόρμα τη στιγμή της χρήσης (σε βάση "ως έχει"). Media Buy Services Ltd. Ως εκ τούτου αποκλείει ρητά τις ρητές και σιωπηρές εγγυήσεις, υποσχέσεις και αποζημιώσεις οποιασδήποτε φύσης σχετικά με την Πλατφόρμα και τον Ιστότοπο.

Για να χρησιμοποιήσει την Πλατφόρμα, ο Χρήστης πρέπει να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και λογισμικό υλικού και τις απαραίτητες παραμέτρους που απαιτούνται για τη σωστή χρήση του ιστότοπου, για παράδειγμα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνιστάται επίσης στους χρήστες να έχουν ενεργοποιημένες τις λειτουργίες JavaScript, τα cookies και τα αναδυόμενα παράθυρα. Παρόλο που εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η πλατφόρμα είναι συμβατή με διάφορες συσκευές, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να συμμορφωθείτε με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις συστήματος. Η χρήση της Πλατφόρμας και η απόλαυση των δυνατοτήτων της και του Περιεχομένου της που δημοσιεύεται ή διατίθεται μέσω αυτής ενδέχεται να διαφέρει ως προς τη λειτουργικότητα, τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Ο Χρήστης είναι ανά πάσα στιγμή προσωπικά υπεύθυνος για τη διατήρηση μυστικών των Στοιχείων Σύνδεσής του και ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε χρήση που γίνεται μέσω των Στοιχείων Σύνδεσής του. Μόλις ο Χρήστης γνωρίζει ή έχει λόγους να πιστεύει ότι τα Στοιχεία Σύνδεσής του διατηρούνται από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, πρέπει να το ειδοποιήσει Media Buy Services Ltd. Συνεπώς, επικοινωνώντας με την υποστήριξη, με την επιφύλαξη της δικής του υποχρέωσης να λάβει άμεσα αποτελεσματικά μέτρα, όπως αλλαγή των Στοιχείων Σύνδεσής του.

Ο Χρήστης δεν επιτρέπεται ρητά να δημιουργήσει Λογαριασμό στο όνομα κάποιου άλλου ή να δημιουργήσει έναν πλασματικό Λογαριασμό. Media Buy Services Ltd. έχει το δικαίωμα να καταργήσει αμέσως τέτοιους Λογαριασμούς.

Απαγορεύεται στον Χρήστη να δημοσιεύει στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις, ονόματα οικογένειας, διευθύνσεις URL, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα προσωπικά στοιχεία. Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει οποιοδήποτε προφίλ.

5. Εξουσιοδότηση

Οι ανήλικοι και τα άτομα που ενεργούν για λογαριασμό τρίτου αποκλείονται από τη χρήση Media Buy Services Ltd. υπηρεσίες. Αν Media Buy Services Ltd. έχει λόγους να υποπτεύεται ότι ένα άτομο δεν δικαιούται να συμμετάσχει, Media Buy Services Ltd. έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει τα προσωπικά δεδομένα του ατόμου επικυρώνοντας την ταυτότητά του ζητώντας επίσημα έγγραφα. Οι χρήστες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποκλείονται από τη χρήση του Media Buy Services Ltd.'s Services και τη βάση δεδομένων.

Με τη δημιουργία λογαριασμού και με τη χρήση της Υπηρεσίας, ο Χρήστης δηλώνει και εγγυάται ότι:

 • μπορούν να συνάψουν δεσμευτική σύμβαση με Media Buy Services Ltd.;
 • θα συμμορφώνονται με την παρούσα Συμφωνία και όλους τους ισχύοντες τοπικούς, κρατικούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους, κανόνες και κανονισμούς· και
 • Δεν έχουν διαπράξει ποτέ σοβαρό έγκλημα ή αξιόποινη πράξη (ή παρόμοιο αδίκημα), σεξουαλικό έγκλημα ή βίαιο αδίκημα δεν αναφέρονται ως σεξουαλικοί δράστες σε κανένα πολιτειακό, ομοσπονδιακό ή τοπικό μητρώο σεξουαλικών παραβατών.
 • είναι άνω των 18 ετών

Η χρήση της Υπηρεσίας επιτρέπεται μόνο για Χρήστες που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών. Αποδεχόμενοι αυτούς τους Όρους Χρήσης και χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Εάν ο Χρήστης δεν έχει συμπληρώσει ακόμη αυτή την ηλικία, εάν δεν μπορεί να συμφωνήσει με το περιεχόμενο της Πλατφόρμας ή/και κατοικεί εκτός της γεωγραφικής περιοχής στην οποία εστιάζει η Υπηρεσία, ο Χρήστης πρέπει να σταματήσει αμέσως τη χρήση της Υπηρεσίας και να τερματίσει τον Λογαριασμό του. Εάν ο Χρήστης ενεργεί κατά παράβαση αυτού του άρθρου, Media Buy Services Ltd. έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει αμέσως τον Λογαριασμό του Χρήστη, χωρίς επιστροφή χρημάτων για Πιστώσεις του Χρήστη.

Ο Χρήστης δεν επιτρέπεται ρητά να δημιουργήσει Λογαριασμό στο όνομα κάποιου άλλου ή να δημιουργήσει έναν πλασματικό Λογαριασμό. Media Buy Services Ltd. έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει αμέσως τέτοιους Λογαριασμούς.

6. Τερματισμός της Δωρεάν Συνδρομής

 • Ένας Χρήστης δικαιούται να διαγράψει το προφίλ του ανά πάσα στιγμή χωρίς να αναφέρει λόγους επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών
 • Επιπλέον, Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εγγραφή ενός Χρήστη ανά πάσα στιγμή χωρίς να αναφέρει λόγους
 • Εάν ο Χρήστης παραβιάζει αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις, Media Buy Services Ltd. μπορεί να τερματίσει τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση
 • Με τη λήξη της ιδιότητας μέλους, παύουν όλες οι υποχρεώσεις του χειριστή να αποθηκεύει δεδομένα του Χρήστη, εκτός εάν οι νόμιμες περίοδοι διατήρησης απαιτούν αποθήκευση.

7. Τροποποίηση των Υπηρεσιών

Media Buy Services Ltd. προσπαθεί πάντα να βελτιώνει την Υπηρεσία και να παρέχει στους Χρήστες πρόσθετες λειτουργίες που θεωρούν ελκυστικές και χρήσιμες. Αυτό σημαίνει ότι από καιρό σε καιρό Media Buy Services Ltd. θα εισαγάγει νέες δυνατότητες ή βελτιώσεις προϊόντος και θα καταργήσει ορισμένες δυνατότητες και εάν αυτά τα μέτρα δεν επηρεάζουν ουσιαστικά τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις των Χρηστών, Media Buy Services Ltd. μπορεί να το κάνει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους Χρήστες. Media Buy Services Ltd. μπορεί ακόμη και να αναστείλει την Υπηρεσία εντελώς, οπότε Media Buy Services Ltd. θα ειδοποιήσει τους Χρήστες εκ των προτέρων, εκτός εάν ελαφρυντικές περιστάσεις, όπως ανησυχίες για την ασφάλεια, το αποτρέψουν.

8. Ψώνια

Εκτός από τις δωρεάν Υπηρεσίες, Media Buy Services Ltd. προσφέρει στον Χρήστη διάφορες Υπηρεσίες και προνόμια που βασίζονται σε χρέωση. Με κάθε μεμονωμένη χρήση αυτών των Υπηρεσιών, ο Χρήστης συνάπτει μια νέα συμβατική σχέση με το Media Buy Services Ltd.. Κάθε χρήση μιας Υπηρεσίας συνιστά μια νέα συμβατική σχέση. Αυτές οι Υπηρεσίες είναι εντελώς αποκομμένες από την δωρεάν χρήση του Media Buy Services Ltd. σύστημα βάσης δεδομένων. Τα ατομικά συμβόλαια δεν αποτελούν συνδρομές. Η σύμβαση συνάπτεται με τον Χρήστη που επιλέγει την Υπηρεσία με χρέωση και αποδέχεται την υποχρέωση πληρωμής πατώντας το κουμπί «Αγορά» (εφεξής: Διαδικασία Παραγγελίας). Οι Υπηρεσίες που υπόκεινται σε χρεώσεις υπόκεινται επίσης σε τοπικούς όρους και προϋποθέσεις.

9. Πολιτική Επιστροφών & Επιστροφών Χρημάτων

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι Media Buy Services Ltd. υποθέσεις επιστροφής χρημάτων διεκπεραιώνονται από το kryfasynantiseis.com τμήμα υποστήριξης στο οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο supp23@kryfasynantiseis.com

Όλες οι πληρωμές και οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται μέσω του επεξεργαστή πληρωμών του ιστότοπου Verotel.

Ο Χρήστης μπορεί να τερματίσει τη συνδρομή του με το kryfasynantiseis.com οποιαδήποτε στιγμή.

Επιστροφή χρημάτων συναλλαγών Χρηστών του kryfasynantiseis.com διέπεται από τα ακόλουθα:

 • Σε περίπτωση που ένας Χρήστης δεν ενδιαφέρεται πλέον για τις Υπηρεσίες, kryfasynantiseis.com Οι διαχειριστές υποστήριξης πελατών θα ελέγχουν την αλληλογραφία μεταξύ αυτού του Χρήστη και άλλων Χρηστών με τους οποίους ο Χρήστης είχε αλληλογραφία (ο «Ανταποκριτής») και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν απόφαση, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, σχετικά με την έκδοση επιστροφής χρημάτων στον Χρήστη.
 • Σε περίπτωση (τεχνικής) βλάβης στο kryfasynantiseis.com, ένας Χρήστης μπορεί να υποβάλει γραπτό αίτημα για επιστροφή χρημάτων Πιστώσεων που δαπανήθηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της ανάλυσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επιστροφή χρημάτων δεν θα παρακρατείται για αδικαιολόγητους λόγους.

Απενεργοποίηση προφίλ χρηστών του kryfasynantiseis.com διέπεται από τα ακόλουθα:

 • Σε περίπτωση που ένας Χρήστης δεν ενδιαφέρεται πλέον για τις Υπηρεσίες, kryfasynantiseis.com Οι διαχειριστές υποστήριξης πελατών θα ελέγχουν την αλληλογραφία μεταξύ αυτού του Χρήστη και άλλων Χρηστών με τους οποίους ο Χρήστης είχε αλληλογραφία (ο «Ανταποκριτής») και θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν απόφαση, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, σχετικά με την έκδοση επιστροφής χρημάτων στον Χρήστη.
 • ε περίπτωση που κάποιος Χρήστης είχε ζητήσει το προφίλ του/της να διαγραφεί από το kryfasynantiseis.com Για απροσδιόριστους προσωπικούς λόγους, ο Ανταποκριτής δεν θα έχει το δικαίωμα να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή ενός τέτοιου προφίλ χρήστη, καθώς αυτό θα παραβίαζε kryfasynantiseis.com Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον, ο Ανταποκριτής δεν δικαιούται καμία επιστροφή χρημάτων σε σχέση με την αλληλογραφία του με έναν τέτοιο Χρήστη.
 • Στην περίπτωση, ένας Χρήστης είχε αναφερθεί για ακατάλληλες δραστηριότητες, kryfasynantiseis.com μπορεί, κατά την αποκλειστική και απεριόριστη διακριτική της ευχέρεια, να εκδώσει μερική επιστροφή χρημάτων στον Ανταποκριτή, ο οποίος το είχε ενημερώσει kryfasynantiseis.com της ακατάλληλης δραστηριότητας αυτού του Χρήστη παρέχοντας αδιαμφισβήτητα στοιχεία για το ίδιο.
 • ε περίπτωση που βρεθεί ένας Χρήστης σε ιστότοπο κατά της απάτης ή σε περίπτωση που λάβουμε αξιόπιστες αποδείξεις για τις παράνομες δραστηριότητες του Χρήστη από άλλον Χρήστη, το προφίλ αυτού του Χρήστη μπορεί να διαγραφεί από τον Ιστότοπο/Εφαρμογή με την προϋπόθεση ότι kryfasynantiseis.com, κατά την αποκλειστική και απεριόριστη διακριτική της ευχέρεια, θεωρεί τις παρεχόμενες πληροφορίες ουσιαστικές και αδιαμφισβήτητες. kryfasynantiseis.com μπορεί να εκδώσει μερική επιστροφή χρημάτων στον Ανταποκριτή που παρείχε αυτές τις πληροφορίες.

10. Οροι πληρωμής

 • Το τέλος για τις επί πληρωμή Υπηρεσίες πρέπει να καταβληθεί εκ των προτέρων στο Media Buy Services Ltd. και συλλέγεται εξ ολοκλήρου με τη μέθοδο πληρωμής που έχει επιλεγεί στη Διαδικασία Παραγγελίας, όπως πιστωτική κάρτα, πάγια χρέωση, ηλεκτρονική τραπεζική, Paysafe Card ή PayPal. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Διαδικασίας Παραγγελίας, τα νομίσματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό πελάτη αμέσως, αλλά το αργότερο μετά από 2 ώρες.
 • Media Buy Services Ltd. ενδέχεται να διεκπεραιωθούν οι πληρωμές για Υπηρεσίες που βασίζονται σε χρέωση από εξωτερικό πάροχο Υπηρεσιών που ορίζεται από Media Buy Services Ltd..

11. Υποχρεώσεις χρήστη

 • Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο της εγγραφής του, περαιτέρω προσωπικά δεδομένα και συνεπώς για τις πληροφορίες που παρέχει για τον εαυτό του. Ο Χρήστης βεβαιώνει ότι τα παρεχόμενα δεδομένα είναι αληθή και περιγράφει τον εαυτό του προσωπικά. Οι εσκεμμένες ή δόλιες παραποιήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αστικές και ποινικές διαδικασίες και δικαίωμα Media Buy Services Ltd. για να αποκλείσετε το προφίλ χρήστη χωρίς να επηρεαστεί Media Buy Services Ltd.'Δικαίωμα στην αμοιβή.
 • Ο Χρήστης βεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποιεί το Media Buy Services Ltd. υπηρεσίες για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς, ιδίως για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο χρήστης δεν επιτρέπεται να διαβάζει τα περιεχόμενα και τα προφίλ άλλων Χρηστών με μη αυτόματο τρόπο ή με προγράμματα υπολογιστή για να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που αποκτήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.
 • Ο Χρήστης δεσμεύεται να χειρίζεται τα δεδομένα σύνδεσής του εμπιστευτικά. Εάν τα δεδομένα σύνδεσης διαβιβαστούν σε τρίτους, ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για όλες τις συνέπειες της ενέργειας. Εάν υπάρχει υποψία ότι τα δεδομένα πρόσβασης έχουν προωθηθεί σε τρίτους, ο Χρήστης πρέπει να ενημερώσει το Media Buy Services Ltd. αμέσως και λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψετε περαιτέρω κακή χρήση (π. αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης).
 • Επιπλέον, ο Χρήστης δεσμεύεται να μην κάνει κατάχρηση Media Buy Services Ltd.'s Services, ειδικότερα,
  • να μην τα χρησιμοποιούν για τη διάδοση δυσφημιστικού, ρατσιστικού, υποκινούμενου ή άλλως παράνομου υλικού ή πληροφοριών·
  • να μην ζητά παράνομη πορνογραφία μέσω του συστήματος βάσης δεδομένων ή από άλλους Χρήστες·
  • να μην τα χρησιμοποιεί για να απειλήσει ή να παρενοχλήσει άλλους Χρήστες ή εκτελεστές ή για να παραβιάσει τα δικαιώματά τους (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δικαιωμάτων).
  • να μην εισάγει δεδομένα στο σύστημα ή τη βάση δεδομένων που περιέχουν ιό, λογισμικό ή άλλο υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή άλλα προστατευτικά δικαιώματα, εκτός εάν ο Χρήστης είναι ο κάτοχος των αντίστοιχων δικαιωμάτων ή έχει την απαραίτητη συγκατάθεση για χρήση.
  • να μην τις χρησιμοποιεί κατά τρόπο που να επηρεάζει δυσμενώς τη διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών σε άλλους Χρήστες·
  • να μην υποκλαπούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα μηνύματα και να μην επιχειρήσουν να το πράξουν·
  • Να μην στέλνουν αλυσιδωτές επιστολές·
  • να μην αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα μηνύματα που εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς·
  • να μην αναφέρουμε ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου ή φαξ, διευθύνσεις messenger, email ή διευθύνσεις URL στα δεδομένα προφίλ·
  • να μην συλλέγει, αποθηκεύει ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους Χρήστες.
 • Η μη συμμόρφωση με τις παραπάνω υποχρεώσεις ή η παράβαση άλλων υποχρεώσεων που ρυθμίζονται στους παρόντες Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις δικαιούται Media Buy Services Ltd. για να αποκλείσει αμέσως την πρόσβαση του Χρήστη στη βάση δεδομένων και να τερματίσει τη σύμβαση χωρίς προειδοποίηση για επιτακτικούς λόγους.
 • Εάν ο Χρήστης συνδέει εμπορικά ή επιχειρηματικά συμφέροντα με τη σύναψη της συμβατικής σχέσης ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχουν τεθεί στη διάθεσή του για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς ή για σκοπούς που δεν εγκρίνονται ρητά από το Media Buy Services Ltd., δεσμεύονται να πληρώσουν Media Buy Services Ltd. συμβατικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για κάθε αποδεδειγμένη παράβαση. Περαιτέρω αξιώσεις για αποζημίωση παραμένουν ανεπηρέαστες από αυτό.
 • Ο Χρήστης είναι επίσης υποχρεωμένος να ακολουθεί Media Buy Services Ltd.'πολιτική φωτογραφίας/εικόνας.

12. Παράβαση Υποχρεώσεων Χρηστών

Εάν ο Χρήστης παραβιάζει αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις, Media Buy Services Ltd. μπορεί να τερματίσει τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και ο λογαριασμός του Χρήστη θα διαγραφεί.

13. Περιεχόμενο

Ο χρήστης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην Πλατφόρμα από άλλους χρήστες, όπως τα προφίλ ή τα μηνύματά τους, με τρόπο που δεν συνάδει με τον στόχο που ορίζεται στο άρθρο 3.2 ή/και για χρήση διαφορετική από την προσωπική χρήση.

Ο Χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το Περιεχόμενο που δημοσιεύει στην Πλατφόρμα είναι ορατό από άλλους χρήστες της Πλατφόρμας και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς τους χρήστες και Media Buy Services Ltd. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τέτοια χρήση.

Ο Χρήστης δεν επιτρέπεται ποτέ να δημοσιεύει ή να διανέμει με άλλο τρόπο περιεχόμενο μέσω της Πλατφόρμας, το οποίο περιεχόμενο i) παραβιάζει ή μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα του Media Buy Services Ltd., άλλοι χρήστες της Πλατφόρμας ή/και τρίτοι, συμπεριλαμβανομένων των Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων στον τομέα της ιδιωτικής ζωής, ii) περιέχει παράνομο περιεχόμενο ή αναφέρεται σε τέτοιο περιεχόμενο, iii) ενδέχεται να βλάψει τη φήμη του Media Buy Services Ltd., iv) περιέχει περιεχόμενο δυσφημιστικό, προσβλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή βίαιου χαρακτήρα ή παραβιάζει με άλλον τρόπο τα ισχύοντα πρότυπα ευπρέπειας, κατά την κρίση του Media Buy Services Ltd., ή v) είναι κατά τα άλλα παράνομο. Ο Χρήστης είναι προσωπικά και πλήρως υπεύθυνος για κάθε ζημία που προκύπτει από την παραβίαση αυτής της εγγύησης.

Αυτός ο ιστότοπος ή η υπηρεσία είναι για σκοπούς ψυχαγωγίας ενηλίκων. δεν είναι ο στόχος μας να φέρουμε φυσικά ραντεβού/επαφές μεταξύ των μελών. Ο χρήστης γνωρίζει και συμφωνεί ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εποπτευόμενα και πλασματικά προφίλ για διαδικτυακούς σκοπούς ψυχαγωγίας ενηλίκων. Media Buy Services Ltd. eπιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματος να στέλνει μηνύματα σε αυτόν τον ιστότοπο από προφίλ που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Η φυσική επαφή με αυτά τα πλασματικά προφίλ δεν είναι δυνατή. Media Buy Services Ltd. αρνείται κάθε ευθύνη στον βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο και δεν αναλαμβάνει καμία εγγύηση για οποιοδήποτε είδος ζημιάς ή ταλαιπωρίας που προκαλείται από την Υπηρεσία.

Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί Περιεχόμενο, όπως τη φωτογραφία που δημοσιεύει ο Χρήστης, εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη γνώμη του Media Buy Services Ltd., χωρίς αυτό με κανέναν τρόπο να συνιστά δικαίωμα του Χρήστη να διεκδικήσει αποζημίωση ή/και επιστροφή χρημάτων και/ή ευθύνη του Media Buy Services Ltd.. Το Δημοσιευμένο Περιεχόμενο θα αφαιρεθεί από την Πλατφόρμα με τη διαδικασία που ορίζεται στο Άρθρο 11.

Οι χρήστες προτρέπονται να μας ειδοποιούν για ακατάλληλο Περιεχόμενο. Αναγνωρίζετε ότι μια τέτοια ειδοποίηση μπορεί να λάβει χώρα και ότι ενδέχεται να λάβουμε μέτρα που περιγράφονται στους παρόντες Όρους Χρήσης σχετικά με τέτοιες πληροφορίες που τίθενται στην αντίληψή μας.

14. Επικοινωνία

 • Media Buy Services Ltd. ρυθμίζει ένα ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο για τον Χρήστη κάτω από τον λογαριασμό/προφίλ του. Αυτό χρησιμεύει για την επικοινωνία με άλλους Χρήστες και για τη μετάδοση μηνυμάτων Υπηρεσίας από το Media Buy Services Ltd.. Περαιτέρω επικοινωνίες από το Media Buy Services Ltd. προς τον Χρήστη θα γίνεται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από τον Χρήστη.
 • Οι Χρήστες του Media Buy Services Ltd. Οι βάσεις δεδομένων παρέχονται με συνομιλία για την αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών σε μορφή κειμένου, καθώς και δώρα και φιλιά για επικοινωνία. Οι ίδιοι οι Χρήστες είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της επικοινωνίας μεταξύ τους και για τη διασφάλιση του κατάλληλου τρόπου έκφρασης. Θα πρέπει να αποφεύγονται οι σεξουαλικά απαράδεκτες δηλώσεις στην αρχή και οι υποδείξεις κατά την επικοινωνία.
 • Μια συνομιλία μπορεί να ξεκινήσει από τον Χρήστη ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες που έχουν προκαθορισμένο αριθμό "Κερμάτων" μπορούν να γράψουν σε άλλους Χρήστες έναντι χρέωσης.
 • Ένας χρήστης λαμβάνει ειδοποιήσεις push από προεπιλογή. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις για ληφθέντα μηνύματα συνομιλίας, επισκέψεις στο προφίλ από άλλους χρήστες, ετικέτες του προφίλ από άλλους χρήστες και αντιστοιχίσεις. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να απενεργοποιηθούν στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
 • Media Buy Services Ltd. χρησιμοποιεί επαγγελματίες εμψυχωτές και χειριστές για την ψυχαγωγία των Χρηστών, οι οποίοι δεν προσδιορίζονται ξεχωριστά στο σύστημα. Αυτή η Υπηρεσία παρέχεται στην υψηλότερη ποιότητα. Δεν είναι δυνατές πραγματικές συναντήσεις με αυτούς τους χειριστές. Οι χρήστες μπορούν να τους στέλνουν μηνύματα μόνο εντός της πύλης.

15. Διαφήμιση και ενημερωτικά δελτία

Με την εγγραφή στο Media Buy Services Ltd., ο Χρήστης συμφωνεί ρητά ότι ενδέχεται να του αποστέλλονται μηνύματα με πληροφορίες σχετικά με την Πλατφόρμα καθώς και πληροφορίες για άλλους Χρήστες. Ο Χρήστης δικαιούται να διακόψει την αποστολή ανά πάσα στιγμή.

16. Απαγόρευση εμπορικής ή επαγγελματικής χρήσης, Απαγόρευση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

 • Ο Χρήστης διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει κανένα εμπορικό ή/και επιχειρηματικό συμφέρον σε σχέση με τη χρήση τους. Δεσμεύονται να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της Πλατφόρμας και την εφαρμογή για κινητά για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς.
 • Διαφήμιση για εμπορικές ή επιχειρηματικές σελίδες ή εφαρμογές στο Διαδίκτυο, ιδίως εκείνων που:
  • Προσφορά αγαθών ή υπηρεσιών για χρηματική αξία, η πρόσκληση ισοδύναμης προσφοράς ή αναφορά σε αντίστοιχη προσφορά που μπορεί να ληφθεί αλλού
  • Διαφήμιση για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς ιστότοπους ή εφαρμογές, ιδίως για αυτούς
   • προσφέρουν αγαθά ή υπηρεσίες έναντι πληρωμής,
   • χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ή τη διαφήμιση εταιρειών, ή
   • διαφημίζουν άλλες εμπορικές πύλες.
   • Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη διαφήμιση εταιρειών με τη μορφή αναδυόμενων παραθύρων, διαφήμισης με banner ή μέσω ιδιαίτερα επισημασμένων ή εμφανών συνδέσμων. Μια ιστοσελίδα θεωρείται εμπορική εάν συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την εμπορική πύλη Διαδικτύου άλλου χειριστή.
  • Δημιουργία επαφής για μεταγενέστερο κέρδος, ιδίως μέσω μεταγενέστερων παραπομπών σε αριθμούς 0900 ή αριθμούς SMS υψηλής τιμής.
 • Ο Χρήστης δεσμεύεται να μην διαφημίζει εμπορικές προσφορές σε άλλους Χρήστες της Υπηρεσίας που προσφέρεται εδώ ή σε άλλους Χρήστες με οποιαδήποτε μορφή και να μην στέλνει μηνύματα που εξυπηρετούν εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Αυτό αναφέρεται επίσης στη ρύθμιση ή την ονομασία συνδέσμων σε προφίλ προσβάσιμα από το κοινό ή στην αποστολή μηνυμάτων με τα εσωτερικά συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων (π. ανάρτηση μηνυμάτων, φόρουμ και δεδομένα προφίλ).

17. Αποζημίωση

 • Χρήστης που επιδιώκει ή χρησιμοποιεί την Πλατφόρμα για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς κατά την έννοια του σημείου 12 χωρίς την άδεια του Media Buy Services Ltd. υποχρεούται να καταβάλει κατ αποκοπή αποζημίωση 5.100 €. Σε αυτή την περίπτωση, ο Χρήστης επιτρέπεται να αποδείξει ότι δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά ή ότι είναι σημαντικά μικρότερη από το εφάπαξ ποσό. Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να αποδείξει ότι έχει υποστεί μεγαλύτερες ζημιές ως αποτέλεσμα.
 • Σε περίπτωση εκ προθέσεως ή βαρείας αμέλειας παραβίασης των υποχρεώσεων του Χρήστη που αναφέρονται στο σημείο 8, ο Χρήστης δεσμεύεται να καταβάλει αποζημίωση στο Media Buy Services Ltd., εκτός εάν η παράβαση συνιστά ήδη εφάπαξ αποζημίωση σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος σημείου. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Χρήστης επιτρέπεται να αποδείξει ότι έχει συμβεί καθόλου ζημιά.

18. Υπηρεσίες τρίτων

Η Υπηρεσία μπορεί να περιέχει διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες που προσφέρονται από τρίτους, καθώς και συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή πόρους του Διαδικτύου. Media Buy Services Ltd. δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα (ή την έλλειψη διαθεσιμότητας) τέτοιων εξωτερικών ιστότοπων ή πόρων διαδικτύου. Εάν ο Χρήστης αποφασίσει να αλληλεπιδράσει με τρίτους μέσω του Media Buy Services Ltd. υπηρεσίες , η σχέση μεταξύ αυτών και του Χρήστη υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις αυτών των τρίτων. Media Buy Services Ltd. δεν ευθύνεται ούτε φέρει ευθύνη για τους όρους ή τις ενέργειες τέτοιων τρίτων.

19. Τροποποίηση των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων

Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή, εφόσον αυτό δεν επηρεάζει ουσιώδεις διατάξεις της συμβατικής σχέσης και είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί σε εξελίξεις που δεν ήταν προβλέψιμες για Media Buy Services Ltd. κατά τη σύναψη της σύμβασης και η μη τήρηση της οποίας θα διαταράσσει αισθητά την ισορροπία της συμβατικής σχέσης. Βασικές διατάξεις είναι, ειδικότερα, εκείνες που σχετίζονται με το είδος και το εύρος των συμφωνημένων Υπηρεσιών καθώς και τον όρο, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων για τον τερματισμό. Media Buy Services Ltd. δικαιούται να κάνει αλλαγές για να καλύψει τυχόν κενά στη σύμβαση, ιδίως λόγω νομικών αλλαγών και αλλαγών στη νομολογία.

20. Ευθύνη του Media Buy Services Ltd.

 • Media Buy Services Ltd. αναλαμβάνει την ευθύνη ή την ευθύνη για την ακρίβεια και την ασφάλεια των δεδομένων και του περιεχομένου που δημοσιεύονται ή μεταδίδονται από άλλους Χρήστες. Ενώ Media Buy Services Ltd. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από τους Χρήστες είναι σωστές, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των προφίλ χρηστών. Αν και αυτό δεν επιτρέπεται, οι χρήστες ενδέχεται να εισάγουν εσφαλμένες ή παράνομες πληροφορίες και περιεχόμενο ή να χρησιμοποιούν το Media Buy Services Ltd. υπηρεσίες για ακατάλληλους ή παράνομους σκοπούς.
 • Media Buy Services Ltd. παρέχει μια υπηρεσία πληροφορικής με πρόσβαση στη βάση δεδομένων και δεν εγγυάται την επιτυχία. Οπως και Media Buy Services Ltd. δεν έχει καμία επιρροή στη μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου εκτός της δικής της υποδομής πληροφορικής, και λόγω των χαρακτηριστικών και των αβεβαιοτήτων του διαδικτύου, Media Buy Services Ltd. Δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη για τέτοιες απώλειες εξωτερικών δεδομένων ή/και σφάλματα στη μετάδοση δεδομένων. Media Buy Services Ltd. δεν ευθύνεται για τυχόν αποτυχία της προσφοράς που είναι πέρα από τον έλεγχό της (π. λόγω ανωτέρας βίας ή τεχνικών δυσλειτουργιών του διαδικτύου).
 • Media Buy Services Ltd. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την κακή χρήση των πληροφοριών που παρέχονται από τον Χρήστη σε τρίτους. Media Buy Services Ltd. Το δεν ευθύνεται επίσης για την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων στα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών (για παράδειγμα μέσω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στην κεντρική βάση δεδομένων), εκτός εάν Media Buy Services Ltd. έχει κάνει σκόπιμα ή βαριά αμέλεια δυνατή τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων.
 • Media Buy Services Ltd.ευθύνεται μόνο - εκτός από την περίπτωση παράβασης βασικών συμβατικών υποχρεώσεων, σε περίπτωση τραυματισμού στη ζωή, στο σώμα ή στην υγεία ή στην περίπτωση αξιώσεων που προκύπτουν από τον νόμο περί ευθύνης προϊόντων - για δόλο και βαριά αμέλεια. Βασικές συμβατικές υποχρεώσεις είναι εκείνες των οποίων η εκπλήρωση είναι απαραίτητη για την επίτευξη του σκοπού της σύμβασης.
 • Σε περίπτωση αμελείας παράβασης μιας υποχρέωσης που είναι απαραίτητη για την επίτευξη του σκοπού της σύμβασης (βασική υποχρέωση), Media Buy Services Ltd. Η ευθύνη του θα περιορίζεται στο ποσό της ζημίας που είναι προβλέψιμη και τυπική για το είδος της εν λόγω δραστηριότητας.
 • Ο παραπάνω περιορισμός ευθύνης ισχύει και για την προσωπική ευθύνη του Media Buy Services Ltd. Οι υπάλληλοι, οι εκπρόσωποι και οι αντιπρόσωποι της.

21. Δικαιώματα

 • Ο χρήστης χορηγεί Media Buy Services Ltd. ένα μη αποκλειστικό, μεταβιβάσιμο, γεωγραφικά απεριόριστο και χρονικά περιορισμένο δικαίωμα χρήσης των περιεχομένων που δημιουργούν ή ανεβάζουν στη βάση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων και βίντεο.
 • Ο Χρήστης διαβεβαιώνει ότι τα περιεχόμενα που δημοσιεύονται ή δημιουργούνται από αυτόν και η χρήση τους δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων, ιδίως τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

22. Προστασία δεδομένων

Media Buy Services Ltd. συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη όπως περιγράφεται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και στην Πολιτική Απορρήτου. Η αποθήκευση προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις νομοθετικές διατάξεις.

23. Οδηγία ακύρωσης

Δικαίωμα ακύρωσης

Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τις δημιουργηθείσες συμβάσεις εντός δεκατεσσάρων ημερών χωρίς να αναφέρει λόγους. Ο χρόνος ανάκλησης είναι δεκατέσσερις ημέρες από την ημέρα της ατομικής σύναψης της σύμβασης. Για να ασκήσει το δικαίωμα ακύρωσης, ο Χρήστης πρέπει να μας ενημερώσει (Media Buy Services Ltd., Arh. Georgi Nenov 25 str. office 1; 1324, Sofia, supp23@kryfasynantiseis.com) μέσω μιας σαφούς δήλωσης (π.χ. επιστολή ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) της απόφασής τους να ακυρώσουν την παρούσα σύμβαση. Για να συμμορφωθούν με την περίοδο υπαναχώρησης, αρκεί να στείλουν ειδοποίηση για την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη αυτής της περιόδου ακύρωσης.

Συνέπειες ακύρωσης

Με την ακύρωση της παρούσας Συμφωνίας από τον Χρήστη, θα τους αποζημιώσουμε για όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (με εξαίρεση τυχόν πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από την επιλογή του Χρήστη τρόπο παράδοσης διαφορετική από ο φθηνότερος τύπος κανονικής παράδοσης που προσφέρουμε). για αυτήν την αποζημίωση όπως ο Χρήστης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί ρητά διαφορετικά με τον Χρήστη· σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθεί ο Χρήστης με τέλη για αυτήν την αποζημίωση.

Ωστόσο, εάν ο Χρήστης έχει ζητήσει την έναρξη της Υπηρεσίας εντός της περιόδου ακύρωσης, απαιτείται να πληρώσει για τις υπηρεσίες που πραγματικά παρέχονται μέχρι τη στιγμή της ακύρωσης. Αυτό το ποσό θα είναι ανάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχονται σε σχέση στο συνολικό εύρος των υπηρεσιών που προβλέπονται στη Συμφωνία. Εάν οι υπηρεσίες παρασχεθούν πλήρως πριν από την ακύρωση, το δικαίωμα του Χρήστη για επιστροφή χρημάτων ενδέχεται να είναι περιορισμένο ή να μην ισχύει.

Εξαιρέσεις από την πολιτική επιστροφής χρημάτων

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες συναλλαγές ενδέχεται να εξαιρεθούν από την πλήρη αποζημίωση βάσει της πολιτικής μας για επιστροφή χρημάτων:

 1. Εάν ο Χρήστης έχει ζητήσει ρητά την έναρξη της υπηρεσίας εντός της περιόδου ακύρωσης και η υπηρεσία έχει εκτελεστεί πλήρως, διατηρούμε το δικαίωμα να παρακρατήσουμε τις επιστροφές χρημάτων καθώς η υπηρεσία έχει καταναλωθεί πλήρως.
 2. Για ψηφιακό περιεχόμενο που δεν παρέχεται σε απτό μέσο, εάν η απόδοση έχει ξεκινήσει με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση και την αναγνώριση του Χρήστη ότι χάνουν έτσι το δικαίωμα ακύρωσης.
 3. Οποιεσδήποτε άλλες εξαιρέσεις που μπορεί να ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία ή το προϊόν που αγοράστηκε.

Δείγμα φόρμας ακύρωσης

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και στείλτε την πίσω σε εμάς

 • Προς την
 • Media Buy Services Ltd.
 • Arh. Georgi Nenov 25 str. office 1; 1324, Sofia
 • supp23@kryfasynantiseis.com
 • Εγώ/εμείς (*) ακυρώνω με το παρόν τη σύμβαση που έχει συνάψει εγώ/εμείς (*) για την αγορά των ακόλουθων αγαθών (*)/την παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών (*)
 • Παραγγέλθηκε στις (*)/λήφθηκε στις (*)
 • Όνομα(α) πελάτη(ων)
 • Διεύθυνση πελάτη(ων)
 • Υπογραφή πελάτη(ών) (μόνο για γραπτή αλληλογραφία)
 • Ημερομηνία
 • (*) Διαγραφή κατά περίπτωση.

Εάν ο Χρήστης έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεσή του, το δικαίωμα ακύρωσης λήγει πρόωρα εάν η Υπηρεσία που ζητήθηκε από τον Χρήστη έχει παρασχεθεί πλήρως από το Media Buy Services Ltd. πριν ο Χρήστης ασκήσει το δικαίωμά του ακύρωσης.

24. Αναφορά παράνομου περιεχομένου

Media Buy Services Ltd. παρακολουθεί τα Μηνύματα που ανταλλάσσονται μεταξύ του Χρήστη και άλλων χρηστών. Με την επιφύλαξη των όρων που καθορίζονται παρακάτω και αφού ληφθεί σχετική ειδοποίηση, Media Buy Services Ltd. απλώς θα αφαιρέσει το αναμφισβήτητα παράνομο Περιεχόμενο ή θα σταματήσει μια αναμφισβήτητα παράνομη δραστηριότητα.

Media Buy Services Ltd. χει θεσπίσει μια διαδικασία βάσει της οποίας μπορεί να αναφερθεί η παρουσία ή η προσβασιμότητα μέσω της Πλατφόρμας ύποπτου παράνομου υλικού ή ύποπτων παράνομων δραστηριοτήτων Media Buy Services Ltd.. Αυτό μπορεί να γίνει με την αποστολή κατάλληλης ειδοποίησης στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: supp23@kryfasynantiseis.com.

Media Buy Services Ltd. διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει ένα αίτημα αποκλεισμού Περιεχομένου ή διακοπής μιας δραστηριότητας, εάν έχει βάσιμους λόγους να αμφιβάλλει για την ορθότητα της ειδοποίησης ή τη νομιμότητα των αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται ή εάν αυτό απαιτείται από μια στάθμιση συμφερόντων. Σε αυτό το πλαίσιο, Media Buy Services Ltd. μπορεί να ζητήσει δικαστική απόφαση από αρμόδιο δικαστήριο στη Βουλγαρία, η οποία απόφαση αποδεικνύει ότι το εν λόγω Περιεχόμενο ή δραστηριότητα είναι αναμφισβήτητα παράνομο.

Media Buy Services Ltd. δεν θα πρέπει, σε καμία περίπτωση, να είναι μέρος σε μια διαφορά μεταξύ του προσώπου που κάνει την ειδοποίηση και οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Το πρόσωπο που κάνει την κοινοποίηση αποζημιώνει Media Buy Services Ltd. κατά κάθε αξίωσης τρίτου σε σχέση με τον αποκλεισμό ή την αφαίρεση υλικού ή δραστηριοτήτων που διακόπτονται. Η αποζημίωση αφορά επίσης όλες τις ζημίες και τα έξοδα που προκύπτουν ή πρόκειται να προκύψουν από Media Buy Services Ltd. ή που πρέπει να υποβληθεί σε σχέση με μια τέτοια αξίωση, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αποζημίωσης για τα έξοδα πενίας.

Media Buy Services Ltd. σέβεται και προστατεύει το απόρρητο των προσώπων που κάνουν τέτοιες ειδοποιήσεις. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνει στο πλαίσιο μιας ειδοποίησης θα υποβάλλονται πάντα σε επεξεργασία σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία Δεδομένων του 1998 και θα χρησιμοποιούνται μόνο για την επεξεργασία της ειδοποίησης.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αναγνωρίζετε ότι όλο το περιεχόμενο που ανεβάζουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κειμένου, εικόνων και βίντεο, υπόκεινται σε έλεγχο και παρακολούθηση από το Media Buy Services Ltd. Arh. Georgi Nenov 25 str. office 1; 1324, Sofia διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο κρίνεται ακατάλληλο ή παραβιάζει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Media Buy Services Ltd. Arh. Georgi Nenov 25 str. office 1; 1324, Sofia φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο που ανεβάζεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

25. Πολιτική Καταγγελιών

Εκτιμούμε την άποψή σας και δεσμευόμαστε να αντιμετωπίσουμε οποιεσδήποτε ανησυχίες μπορεί να έχετε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους χρήστες. Αν συναντήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην πλατφόρμα μας που πιστεύετε ότι παραβιάζει τους όρους μας ή είναι ακατάλληλο, παρακαλούμε να το αναφέρετε άμεσα.

26.1 Αναφορά Περιεχομένου

Αν πέσετε πάνω σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που πιστεύετε ότι είναι παράνομο ή μη συναινετικό, παρακαλούμε ενημερώστε τον τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, στέλνοντας μια αναφορά στο supp23@kryfasynantiseis.com. Θα επιβεβαιώσουμε την αναφορά σας και θα επιδιώξουμε να επιλύσουμε τυχόν παράπονα που αφορούν τέτοιο περιεχόμενο εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Η αφιερωμένη μας ομάδα θα διενεργήσει έρευνα και θα διασφαλίσει τη γρήγορη αφαίρεση οποιουδήποτε παραβιάζοντος υλικού. Όλες οι καταγγελίες θα καταγράφονται για λόγους αρχειοθέτησης και αναφοράς.

26.2 Διαδικασία Έφεσης

Αν εμφανίζεστε στην πλατφόρμα μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αφαίρεση του συγκεκριμένου υλικού. Εκκινήστε αυτήν τη διαδικασία αποστέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο supp23@kryfasynantiseis.com με βασικές λεπτομέρειες για να αναγνωριστεί το συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως ο URL. Η αφιερωμένη μας ομάδα θα αξιολογήσει προσεκτικά την κατάσταση και αν το περιεχόμενο αναρτήθηκε χωρίς συγκατάθεση, θα το αφαιρέσουμε άμεσα και μόνιμα. Η ικανοποίησή σας και η ιδιωτικότητά σας είναι οι κύριες μας προτεραιότητες.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου της έρευνας, εφόσον είναι εφαρμόσιμο, το περιεχόμενο που εξετάζεται θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμο. Αυτή η προσωρινή μη διαθεσιμότητα εξασφαλίζει ότι το πιθανό παραβιάζον υλικό δεν είναι προσβάσιμο στους χρήστες κατά τη διάρκεια της έρευνας. Εκτιμούμε την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αν η έρευνα αποκαλύψει ότι το περιεχόμενο είναι παράνομο ή μη συναινετικό, θα αφαιρεθεί οριστικά εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Ωστόσο, αν το περιεχόμενο βρεθεί να συμμορφώνεται με τους όρους μας, θα γίνει πάλι διαθέσιμο για τους χρήστες.

26.3 Γενικές Καταγγελίες

Για γενικές καταγγελίες ή ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τις δραστηριότητές σας στην πλατφόρμα μας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο supp23@kryfasynantiseis.com. Η ομάδα μας θα αξιολογήσει αν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα τις ανησυχίες σας. Αν το ερώτημά σας απαιτεί περισσότερο χρόνο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι να το χειριστούμε και να το επιλύσουμε άμεσα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι γενικές καταγγελίες μπορεί να απαιτήσουν έως και 24 ώρες για να επιλυθούν.

26. Απαγόρευση της εμπορίας ανθρώπων, της εμπορίας ανθρώπων και της κακοποίησης

Media Buy Services Ltd. aπαγορεύει αυστηρά οποιεσδήποτε δραστηριότητες που προωθούν ή διευκολύνουν την εμπορία ανθρώπων, τη σεξουαλική εμπορία ή την κακοποίηση στην πλατφόρμα μας. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες μας και λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά.

27. Τελευταίες προμήθειες

 • Η έννομη σχέση μεταξύ Media Buy Services Ltd. και ο Χρήστης θα διέπεται από τους νόμους της Βουλγαρίας, με την επιφύλαξη τυχόν υποχρεωτικών διατάξεων. Ο τόπος δικαιοδοσίας για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από την παρούσα σύμβαση είναι η Venlo, εφόσον ο Χρήστης δεν είναι πελάτης. Η εφαρμογή των υποχρεωτικών κανονισμών του κράτους στο οποίο ο Χρήστης έχει τη συνήθη διαμονή ή την κατοικία του κατά τη στιγμή της σύναψης της σύμβασης παραμένει ανεπηρέαστη.
 • Σε περίπτωση που μεμονωμένες διατάξεις αυτών των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων είναι άκυρες ή ελλιπείς, η ισχύς των υπόλοιπων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων θα παραμείνει ανεπηρέαστη.